Dagene som har gått!

Jeg hadde PT-time på onsdag. Det ble en bra økt. Ble pusha så hardt at jeg skalv når jeg var ferdig. (På en god måte). Jeg trenger den ukentlige timen med PT, for å få den utfordringen jeg trenger. (Er ikke så flink til å utfordre meg selv) Pluss at det er noe med å komme seg ut av komfortsonen sin. Ser på på de timene hvor mye jeg egentlig klarer. Jeg klarer mer en jeg tror. Så jeg vil få bedre resultater med personlig trener enn på egenhånd. 


Trena styrke tre ganger i forrige uke. I helgen jaktet sønnen min og jeg på Pokémons. Da ble det en del gåing. Jobber med å gå en del utenom treningen får å få inn mer bevegelse. Alle monner drar.

Det ble en treningsøkt på meg i går og i morgen blir det en ny time med PT. I dag har jeg klipt plen. Blir svett og sliten av det også. Så får vi se om det blir jakting på Pokémons dag og. Ønsker dere en fin August måned ?


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.