Boost Box

Nå i juli er det tilbud hos Boost Box. Pakken er gratis men du må betale for portoen. Man binder seg til å kjøpe en pakke til etter den første pakken. Så kan man melde seg ut hvis man ikke ønsker flere pakker. I den pakken får du forskjellige ting som har med trening å gjøre. Det er alt fra treningstøy, drikkeflasker til protein barer. Jeg meldte meg inn nå i juli. Jeg fikk pakken min i dag og gjett om jeg var spent da. Elsker å få pakker i posten. Den protein chipsen med kokos smak var ikke noe god, men den baren vi fikk fra Friggs var knall god. Til og med min kresne sønn syns den var god. Gleder meg til å prøve S.A.W energi drikk i morgen før trening. Og den flasken er så kul. Gleder meg til neste pakke. Her kan dere bestille deres pakke: http://boostbox.no/Hjem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.