Hviledag

I dag blir det en hviledag på meg. Pleier å trene styrke på mandager men jeg har kjent på kroppen de to siste dagene at den ikke har vært med. Vært veldig slapp. Har ikke orket så veldig mye. Så da er det greit å slappe av og komme seg ordentlig  i form. Sånn at energien er på topp når jeg skal trene. Så da skal jeg fortsette på å planlegge på ukesmenyen jeg startet på i går. Fikk gjort et par dager klart.

Man skal lytte til kroppen når man kjenner at ting ikke er helt som det pleier å være. Skal ikke presse seg når man er syk eller har skader. Men er man frisk og heller sliter med lysten og lignende så er det greit å presse seg. Så i dag blir det egen pleie. Så får meditere i tillegg til å ligge på sofaen  å ta det helt med ro.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.