God start på helgen

Da var det fredag og helg igjen. Tiden flyr av sted. I dag har jeg trenet styrke og yoga. Er så deilig med yoga. Blir så rolig og avslappet etterpå. Merker jeg har god effekt av yoga. På fredager har jeg mulighet til å trene styrke før yoga timen. På torsdager er det litt tidligere på dagen så da blir det ingen trening den dagen. Etter yoga timen blir jeg trøtt og litt slapp. Blir sliten på en annen måte enn vanlig trening. Så da trenger jeg å slappe godt av etter yoga timen. Så på torsdager blir yoga treningen min. Har blitt frelst på yoga. Så det kommer jeg til å fortsette med. Det er en fin måte å pleie seg selv på.

I dag på styrketreningen hadde jeg godt med energi og det var en bra økt. I dag var det tid for å avslutte økten med tabata. Og det tar skikkelig på med de fire intense minuttene. Svetten renner og pulsen går rett til værs. Det er skikkelig effektivt med de fire minuttene. Tror det setter prikken over i`n når det kommer til treningsøkten. Man får skikkelig melkesyre i låra. Så blir spennende å se om jeg blir like støl i låra i morgen som jeg ble sist. Da gjorde det vondt når jeg gikk, reiste meg og satte meg ned. Håper det går litt bedre denne gangen. Kjenner det er godt med litt forandring i treningsprogrammet.

Simen har reist på speider tur. Han blir borte til søndag. Da har jeg et par dager for meg selv. Tenkte å Food preppe litt sånn at jeg har litt mat klar til uka. Kjekt å ha noe klart. Ønsker dere en riktig god helg.

~Hilde~

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook 

300 movie backround

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.