En liten oppsummering

Treningen på Fettforbrenning gjort enkelt går veldig bra. Men i forrige uke fikk jeg et tilbake fall når det kommer til maten. Og jeg merker godt forskjellen. Fordøyelsen ble bedre med det kostholdet i planen, men når jeg sklei tilbake til det gamle så merket jeg fordøyelsen ble dårlig igjen. Så siden torsdag har jeg jobbet med å komme inn i det nye kostholdet igjen. Merker at jeg har det bedre med litt mer fett og litt mindre karbohydrater i kosten. Og trege karbohydrater. Merker huden er mer uren igjen.

Så det er dette kostholdet jeg skal holde fremover også etter jeg er ferdig med Fettforbrenning gjort enkelt. Har kuttet ut pasta, men ikke poteter. Prøver å kutte ned på melkeprodukter. Det er ikke like lett. Jeg skal også kjenne etter selv hvordan jeg vil ha det og finne balansen for hva som er bra for kroppen min. har jo da merket litt av dette nå. Så her må jeg prøve meg frem. Så trengte dette programmet for å se hva som er bra for meg og hva som ikke er bra for meg. Det er viktig å kjenne etter hav som er bra for kroppen og ikke. Det som funker for meg funker ikke nødvendigvis for deg og omvendt. Folk er forskjellig.

Jeg gikk ned 1,3 kg den første uken. Har heldigvis holdt meg stabilt gjennom den uka som var. Så er glad for at jeg ikke hadde gått opp i vekt tross litt utskeielser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.