Tabata

I dag hadde jeg min andre styrkeøkt på uke 3 på Fettforbrenning gjort enkelt. Og det var tid for å avslutte med tabata trening igjen. Å Fytti og det det svir i låra mine hver gang jeg gjør utfører tabata. Det ganske intenst og effektiv trening på veldig kort tid. Øvelsene jeg tar er Glutebridge og jump squat. Det er 8 runder på 4 fire minutter. 20 sekunder jobb og 10 sekunder med pause. Øvelsene tar du annen hver gang. Så du er garantert en syrefest fra en annen verden når du trener tabata.

Jeg hadde aldri trent tabata før jeg begynte på Fettforbrenning gjort enkelt. Hadde så vidt hørt om det. Men gøy å ha trent det. En fin forandring. Har du erfaring med tabata? Her har du et eget tabata program: http://iform.nu/trening/tabata-effektivt-fettforbrennende-treningsprogram Dette programmet har flere runder med tabata en det jeg gjør. Siden jeg avslutter styrke programmet mitt med tabata så blir en runde med det. På dette programmet kan du ta det som en egen treningsøkt.

~Hilde~

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

300 movie backround

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.