Yoga og pakke i posten

I dag har jeg vært på yoga igjen. Det er så godt å få den timen med yoga. Jeg sliter med at jeg spenner skuldre og nakken. Yoga hjelper meg med å slappe av og ikke spenne musklene i nakken og skuldrene. Jeg har prøvd akupuntur og kiropraktor, det hjelper godt men så går det en stund og så begynner jeg å heise skuldrene  og nakken blir stiv igjen. Med yoga så holder jeg skuldrene og nakken avslappet vedlike. Dette er min måte å kunne slappe av og holde meg avslappet over tid og ikke for en periode. Så er utrolig glad for å ha startet på dette. Man trenger hjelp fra andre av og til men med dette kan man hjelpe seg selv. Jeg er glad for at jeg prøvde akupuntur i begynnelsen av 20 årene. Det gjorde meg bevist på når jeg heiste skuldrene mine og klarte og ta de ned når jeg heiste de opp.

I dag fikk jeg den første pakken jeg bestilte fra iherb. I den var det B-vitaminer, multi-vitaminer og høyt absorberende magnesium. Er ikke alle magnesium som er like gode å ta. Den jeg har bestilt tas bedre opp i kroppen. Den jeg har brukt frem til i dag tas ikke like bra opp i kroppen som den jeg har fått i posten. så det er ikke ett fett hvilket kosttilskudd man tar. Alt er ikke like effektiv. Så det man får i butikken er ikke like bra som det man får på apoteket eller helsekost butikken. Det har kanskje en liten effekt men ikke nok til å gi alt det kroppen trenger.

~Hilde~

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.