Endelig fått trenet igjen

På torsdags kvelden fikk jeg feber og har ligget rett ut. Har vært ute av form hele helgen. I går var jeg små dårlig i magen. Men i dag har jeg heldigvis vært i så god form igjen at jeg har fått trenet styrke. Jeg har ikke trenet siden torsdags morgen. Og det var godt å få ta en treningsøkt igjen i dag. Blir litt rastløs selv om kroppen ikke er på topp. Har blitt en skikkelig treningsfreak. Hehe. Så er jeg heldigvis back on track med treningen. Gleder meg til å trene som jeg pleier igjen. Ikke mange dagene jeg har vært borte fra trening men merker det godt at jeg ikke har fått trenet de dagene. Når en er syk så setter man ekstra pris på å komme seg på trening igjen når man blir frisk.

~Hilde~

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.