Fredags trening og yoga

Har vært stille fra meg den siste uken men har ikke vært helt i form. Er heldigvis i form igjen nå. Har fått trenet 2 ganger denne uken. Styrke begge gangene. Er i dag jeg virkelig kjente at formen var helt på topp igjen. Det blir forhåpentligvis et par kondisjons økter i løpet av helgen. Jeg kjørte et helkropps program i dag siden jeg ikke har fått trenet så mye den siste uken. Nå er det helg igjen og jeg  har fått startet helgen på best mulig på måte.

I går ble det ikke yoga der jeg pleier siden det skal være julemesse der og de holder på å forberede til det. Så jeg tok en 25 minutters yoga økt i stua før jeg la meg i går. Det var ei fin økt. Den gikk ut på ut på tøye ryggen og hoftene. Merket at jeg trengte det. Jeg fikk ikke vært på yoga i forrige siden jeg var syk. Skal bruke denne video`n hjemme fremover. Den var på norsk i tillegg.  Her er linken til den hvis dere har lyst til å prøve: https://www.youtube.com/watch?v=3bKDWN780OY

~Hilde~

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.