Min treningsuke

Denne uken som har vært har jeg fått trenet som jeg pleier. Og det har vært så deilig. I går hadde jeg god energi og den timen på ellipsemaskin gikk fort og lett. En perfekt treningsøkt. Det ble treningsfri på lørdag. På fredag var det styrkeøkt på planen. Tror jeg spiste litt for lite til frokost. For jeg ble utrolig svimmel på slutten av økten når jeg skulle ta brystpress, så avsluttet økten litt før jeg skulle. Gikk fint frem til det.

Hadde styrkeøkt på mandag og onsdag også.  De øktene var gode. På torsdag ble det en kort økt på ellipse maskin. Ikke alltid man orker like mye men  sånn er det noen ganger. At man har fått trent litt er bedre enn ingenting. Men er fornøyd med at jeg har fått en normal treningsuke denne uken som har gått. Gleder meg til denne ukes treningsuke. Ble en økt på ellipse maskin på tirsdag.  Skulle ønske alle treningsøkter var like bra som den som var i dag. Hadde god energi og flyt hele timen. Men sånn er det ikke. Denne uken blir det yoga igjen. Det skal bli godt. Har blitt et par uker uten yoga nå og det merker jeg. Skal bli godt å få løst opp litt igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.