Må jobbe mere med kostholdet

Det har vært stille her på bloggen. Treningen har gått bra. Jeg har fått trenet som jeg pleier. Maten har det ikke gått fullt så bra med. Dette er noe jeg virkelig må jobbe hardt med. Skal unne meg ting i jula men jeg må passe på. Går fort opp i vekt. Vil ikke ødelegge den vekt nedgangen jeg hatt til nå. Så må være litt nøye med hva jeg putter i munn selv om det er desember. Merket at den mat planen fra fettforbrenning gjort enkelt er bra for kroppen min. Så må komme tilbake til sporet igjen der. Jeg forbereder meg litt til Januar. Da skal jeg begynne på Fat attack 2013. Må få et sunt kosthold ordentlig på plass nå. Jeg må klare å begrense meg når det gjelder usunn mat. Slutte å gå bananas i potetgull påsan eller godte påsan. Stoppe å spise når jeg kjenner at jeg er mett. Har en tendens til spise til jeg nesten sprekker innemellom. Og det er ikke bra. Må rett og slett lære meg å styre meg.

Dette med mat er ikke enkelt. Er mye som spiller inn. Stress, trøste spising, syklus osv. Må takle stress og følelser uten å måtte trøkke i seg mat. Heller kjenne på det som kommer av følelser og roe ned når stresset inntreffer. Ble en del babbel her men måtte få det ut. Må bruke denne siste måneden av året til å lage en god plan mat messig for neste år. Hva vil jeg oppnå? Ha mer energi og overskudd. En sunn og frisk kropp (er vel heldig som ikke har så mye plager, men kan være godt med en lettere kropp) Føle meg vel i egen kropp. Så må få inn mer mental trening. Jobbe med topplokket. Hva er din plan for 2018?

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

~Hilde~

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.