En annerledes julaften

Da var julaften overstått. Sønnen min fikk julesstrømpe med et blad og litt godteri, pluss den ene gaven fra meg på morgenen. Vi så på snekker andersen og julenissen, tre nøtter til askepott på nrk. På tv 2 så vi på masse tegnefilmer fra Disney frem til vi skulle dra på julemiddag med Røde Kors. Deilig med en rolig morgen. Vi åpnet pakkene våres halv tre.

I år feiret vi med Røde Kors her i Haugesund. Veldig fint arrangement. Da var korps der som spilte julen inn. Espen Fernando (han var med i MGPjr i 2016) sang noen sanger for oss. Og noen holdt taler. Vi ble hentet her hjemme og ble kjørt til der vi skulle være. Og ble kjørt hjem etterpå. Det ble servert kalkun, ribbe, medisterkaker, poteter og riskrem til dessert. Jeg valgte kalkun siden jeg ikke liker ribbe. Forsynte meg to ganger. Og jeg fikk sønnen min sin tallerken med riskrem så da ble det dobbel opp med riskrem også. Så da klarte jeg og spise meg overmett delux i år også.  Maten var utrolig god.

Noen gikk også rundt juletre. til slutt kom julenissen med gaver. Alle de voksne fikk to gaver hver seg. Sønnen min fikk fire gaver men det var kun han og ei jente som var barn der så da ble det litt ekstra på han. Alle gjestene skulle ha med seg en gave. Så det endte med at han fikk den ene gaven vi kjøpte siden den passet til en gutt. Han var fornøyd med gavene.

Vi hadde en fin dag i går.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook.

~Hilde~

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.