En treningsøkt denne romjulen

I går dro vi ned til Larvik. Det ble en lang dag i går. Vi tok bussen nedover. Slitsom. En busstur som egentlig skulle ha tatt 8 timer ble til 12 timer. Ble kolonne kjøring siden det var skikkelig snøvær over fjellet og for å toppe det så satte bussen seg fast etter å ha sluppet av noen rett før Etne. Der ble vi stående i 1 1/2 time før Falck kom å fikk dratt bussen ut. Holdt på å bli gal.

Jeg fikk trenet styrke på mandag. Og det var godt. Pleier å trene på morgenen men i dag ble det ikke sånn. Men måtte ta en økt siden jeg holdt på å få mark når jeg ikke fikk trena. Det ble en rask økt men fikk gjort det og det var godt. Så heretter holder jeg meg til morgen øktene mine. Resten av dagen blir så mye bedre av det. Blir så daff når jeg ikke trener slik jeg pleier. Har du noen spesielle rutiner når det kommer til trening?

Gleder meg til å komme tilbake til hverdagen igjen og starte på nytt treningsprogram. Pluss slippe all den maten som hører julen til. Nå er det bare å få med hodet med på et nytt kosthold også. Har meldt meg på Evo`s januar utfordring. 31 dager uten sukker. Tror kroppen trenger en sånn avvenning etter desember måned med mye sukker og mye feit mat. Her har du linken til utfordringen hvis du vil være med på det: https://www.facebook.com/events/132556860745790/

Nå avslutter jeg kvelden med filmen Avatar. God kveld alle sammen. Take care of your self.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

~Hilde~

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.