Godt nytt år!

Håper dere hadde en fin feiring i går uansett hvordan dere feiret den. Vi hadde en hyggelig kveld med ei venninne og sønnen hennes. Sov over der.

Jeg startet treningsåret med å trenet i 46 minutter på ellipsemaskin. En god start må jeg si. Jeg har bestemt meg for å gå på lavkarbo kosthold. Begynner strikt og så går jeg over til moderat lavkarbo etter hvert som jeg har tatt av meg meste parten av kiloene jeg ønsker å ta av. Så i dag har jeg spist dette: Til frokost ble det 2 skiver med lavkarbo brød med gulost og en kaffe kopp med mct olje oppi, etter trening ble det skyr med blåbær og vanilje og mandler, middag ble det eggerøre og bacon og til kvelds ble det lavkarbo knekkebrød med makrell i tomat med majones.

Målet mitt er å gå ned 30 kg. Jeg har gått ned 13 kg. Blitt litt oppgang i jula men de går fort av. Jeg har en god treningsrutine. Så målet mitt nå er å få en god rutine med kostholdet. Det er det jeg har slitet mest med, så det blir helt klart et av mine nyttårsfortsett og få til et sunt kosthold som jeg klarer og holde på. Jeg startet også på et nytt treningsprogram denne uken. Blir godt med nytt program. Hva er dine mål for 2018?

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.