Årets første styrketrening

I dag fikk jeg tatt årets første styrketrening. Og med et nytt program. Det er delt opp i over og under kropp. I dag var det beina som fikk kjørt seg. Jeg fikk skikkelig melkesyre i låra. Ble ganske svett i dag. Jeg avsluttet økten med intervall på ellipsemaskin. Gelè i beina etterpå ja. Øvelsene jeg gjorde var knebøy, glutebridge, step up med fri vekter, planke, rygghev og kneetuck. Kjørte 6 intervaller på ellipsemaskin. 30 sekunder fort og 30 sekunder rolig. Veldig effektiv treningsøkt. I morgen blir det overkropp.

I dag har dette stått på kostholdsplanen: frokost hadde jeg lavkarbo knekkebrød med makrell i tomat, etter trening ble det skyr med blåbær og vanilje og mandler, til lunsj ble det bringebær smoothie, til middag ble det kjøttdeig og avokado og til kvelds blir det eggerøre og avokado. Veldig godt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.