Trening av overkropp og opp i karbs

Er støl i nederst i magen i dag etter jeg tok knee tuck i går. Det gjør vondt når jeg reiser meg og setter meg. Har virkelig fått tak i noen muskler jeg ikke bruker noe særlig.

I dag ble det trening av overkropp. Og det var tungt. Er ikke vant med så mange øvelser for overkroppen på en gang. Så kjente det godt i skuldrene og i skulderbladene. Så blir nok ganske støl i morgen ja. Ble benkpress, scalpular push up, brystpress, roing, skulderpress, nedtrekk, pullovers og fronthev. Skulle ha avsluttet med roing i ro maskin men var så gåen i skuldre og armer. Ble også litt kvalm under treningsøkten siden det ble litt lite med karbohydrater  til frokost.

Siden jeg kjente jeg ble kvalm under økten i dag så skal jeg gå litt opp på karbohydratene fremover. Ikke kjøre så strikt som jeg hadde planlagt. Siden jeg trener så tungt som jeg gjør tror jeg det er best at jeg at jeg har litt mer karbohydrater i kosten. Så litt mer moderat lavkarbo. Må prøve meg fram litt på hva som fungerer best for kroppen min. Vet såpass at jeg har nok en fordel av å ha mindre karbohydrater og mer fett. Men at det ikke trenger kanskje ikke å være så ekstremt. Så da er det å finne den rette balansen i forhold til karbo, fett og protein.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

~Hilde~

Bilde er hentet fra pixabay.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.