Trening og en ny vri på treningsdagbok

I går hadde jeg fjerde og siste styrketrening for denne uken. Det var på overkroppen. Er støl i overarmene i dag. Var en del folk der i går, men heldigvis ikke så mange at det ble kø på apparatene. Tok chin ups i chin ups stativ med vekt. Jeg tok først på 50 kg men det ble for lett. Så tok jeg på 45,5 kg og det ble også for lett, deretter tok jeg på 41 kg. Og da ble det tyngre. Men neste gang jeg tar den økten tar jeg mindre vekt på for å få det enda litt tyngre. Hadde også disse øvelsene: Scalpular push up, militærpress, facepulls, skråbenk med frivekt, en arms hantel roing, biceps curl og fransk press med stang, Var ganske skjelven i armene på slutten. Var en god økt.

Jeg har blitt kjent med ei dame på Evo som jeg treffer hver gang jeg er å trener. Hun hadde kjøpt en magnetisk notatblokk. Tatt å klipt ut arkene fra melk.no sin treningsdagbok og tilpasset størrelsen til brettet og skrev på arkene slik hun ville ha det. Hun kjøpte en til meg og. Jeg gjorde det samme. Den er ikke så stor, så da er den veldig enkel å ha med seg. Du kan henge den på apparatene mens du trener. Deilig å slippe store og klumpete treningsdagbøker. Jeg hadde skrevet det nye trenings programmet mitt i en stor treningsdagbok men når hun tipset meg om dette gjorde jeg heller det.

I dag hadde jeg en god treningsøkt på ellipsemaskin.  Ble en hel time. Det var godt når jeg var ferdig. Blir utrolig svett av den økta. Digger å gå på ellipsemaskin når jeg skal trene kondisjon. I fjor hadde jeg veldig lyst til å være med å gå Haugesund på langs, men jeg holdt på å flytte og ble syk så det ble ikke noe av. Men i år har jeg bestemt meg for at det skal jeg være med på.  Så da må jeg trene bra med kondisjon. Turen er 13 km lang og vi skal over 7 fjelltopper. Så det blir spennende. Gleder meg.

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

~Hilde~

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.