Beinøkt og pakke i posten

I dag var det beina og rumpa + litt mage som fikk kjørt seg. Merket det utrolig godt i rumpa i dag. Noen av de øvelsene jeg tok i dag er veldig bra for rumpa. Øvelsene jeg tok var knebøy, glutebridge, step ups, planke, rygghev og kneetucks. Så hvis du vil få kjørt rumpa så ta knebøy, glutebridge, step ups og rygghev. Lover du kjenner det brenner godt.

Før jul bestilte jeg en almanakk fra Passion planner. I dag kom den endelig i posten. Fikk melding på vei hjem fra Evo. Så da var det bare å gå videre til butikken og hente den og så gå hjem. Er så moro med pakker i posten. Den almanakken er så fin. Den kan bestilles her: http://www.passionplanner.com/ du får sett hvordan den ser ut inni ved å klikke på en av almanakkene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.