Trening, yoga og lunsj

Tirsdag hadde jeg trening av overkropp. Fatattack 2013 er et skikkelig bra trenings program. Man får kjørt seg skikkelig. Nå har jeg et to splitt program. Bein og overkropp hver for seg. Det er litt uvant.  Men blir vant til det etter hvert.  Godt å få brukt kroppen sånn. Merker forskjell på armene mine. De har blitt litt smalere og fått litt mer markerte muskler. Når jeg trener overkroppen er jeg helt skjelven i armene når jeg er ferdig.

I går var det beinøkt igjen. Beina får kjørt seg godt. Jeg blir sliten når jeg er ferdig. Jeg får opp pulsen på disse øktene og blir skikkelig svett. Liker det når jeg fokuserer kun på bein en dag og overkropp en annen dag. Har trent fullkropp tre ganger i uken i et og et halvt år så det var greit med forandring. Kanskje jeg får enda mer fremgang nå som jeg fokuserer på bein og overkropp hver for seg.

I formiddag var jeg på yoga. Godt å få myknet opp i musklene. Det er alltid godt med yoga. Etter yoga timen ble jeg med venninnen min (som også går på yoga) hjem til henne. Vi spiste en god lunsj. Laks, fiskekaker og salat. I ettermiddag ble det en god time på ellipsemaskin. En god avslutning på denne torsdagen. Ble ganske mange skritt i dag også. Det ble totalt 23 863 skritt. Da er den timen på ellipsemaskin med i de skrittene,

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.