Min treningsuke!

Denne uken med trening har gått veldig bra. Det har gått bra de tre første ukene av året. Så vil si jeg har hatt en bra start på året treningsmessig. Kostholdsmessig begynte det bra, men fikk mensen i går så de dagene før skeiet jeg helt ut. Så nå må jeg hente meg inn igjen med maten.

Jeg er ferdig med de tre første ukene av Fatattack 2013. Neste uke blir litt roligere uke enn de tre ukene som har vært. Den sånn det er lagt opp. Det er tre faser. De første tre ukene i en fase er det 4 styrkeøkter i uka. To overkropps økter og to underkropps økter. Den siste uken i fasen så er det fullkropps program 3 dager i uken. Så da blir det ikke så tungt for kroppen.

Jeg har digget fase 1. Likte hvordan programmet var satt sammen og øvelsene som sto i planen. Så den kommer jeg til kjøre en gang til ved en senere anledning. Så neste uke er det den siste uken i fase 1 før jeg begynner på fase 2. Så etter jeg har kjørt programmet ferdig skal jeg ta etter bilder, sånn at jeg kan se forskjell på hvor stor forskjellen fra før start og etter endt program.

Har også trenet kondisjon 3 ganger i uken. Da har jeg trenet på ellipsemaskin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.